Title Image

Wie is SêNet

SêNet (SENET MEDIA (PTY) LTD), is ʼn informele platform waar ek oor verskeie onderwerpe skryf.

Ek deel my gedagtes, opinie en mening deur middel van ʼn gedagte, gedig, storie of sommer net woorde wat vloei.

Gebaseer op hoe ek sekere goed ervaar, waarneem, probeer verstaan en interpreteer.

Soms reflekteer ek op ervarings, nie net my eie nie, maar ook die van ander.

Daar is geen spesifieke fokus in terme van onderwerpe nie, ek skryf oor die dinge van die lewe, dinge wat ons gelukkig maak en ongelukkig maak.

Alhoewel ons as mense dalk van opinie verskil, is daar tog so baie van die verstaanbare en onverstaanbare dinge waarmee ons soms worstel, wat ons deel en is daar my opinie baie meer raakpunte binne al ons verskillende opinies as wat ons glo – SêNet.

Vertel jou storie

Kontak ons vandag